T j e n e s t e r

Naturlig
Prevensjon

Justissemetoden kan brukes som en effektiv og helt naturlig prevensjonsmetode. Gjennom å kartlegge kroppens tegn på fertilitet og infertilitet, og avstå fra ubeskyttet samleie under omtrent 5 fertile dager, oppnår vi en prevensjonsmetode som er 99,6% sikker når den læres ut av en sertifisert instruktør og praktiseres korrekt. (Les mer)

Bli Gravid Naturlig

I våre konsultasjoner bruker vi din kartlagte menssyklus som et effektivt verktøy for å komme til grunnårsaken bak fertilitetsproblemer, kombinert med rådgivning i naturlige løsninger for å støtte din kropp og styrke din fertilitet. Justissemetoden er også et fantastisk verktøy for å bli bedre kjent med sin fertilitet, og lære å gjenkjenne de dagene i syklusen da graviditet kan oppnås. (Les mer)

Etter Hormonell Prevensjon

De syntetiske hormonene i hormonelle prevensjonsmidler kan skape mange uønskede bivirkninger, og noen av dem kan bli gjenværende også etter avsluttet bruk. Som Justisse rådgiver er jeg utdannet i å bruke kartlegging av menssyklusen som et verktøy for å få oversikt over sykluser som er uregelmessige etter bruk av hormonelle p-middler, Jeg kan også hjelpe deg med å finne naturlige og holistiske løsninger for å gjenopprette kroppens hormonelle balanse. (Les mer)

Balanser Din Syklus

Forløpet av vår menssyklus er en direkte refleksjon av vår helhetlige helse. I våre konsultasjoner vil du lære deg å bruke kartlegging av menssyklusen som et virkningsfullt verktøy for forstå din helhetlige helse, og vi snakker om hvordan diett, ernæring og livsstil påvirker menssyklusen. Vi belyser individuelle utfordringer, og om nødvendig jobber vi sammen for å helbrede spesifikke problemer som for eksempel PMS, endometriose, PCOS og tunge menstruasjoner – ved bruk av hovedsaklig holistiske og naturlige strategier. (Les mer)

Sync Med DIn Syklus

Gjennom å kartlegge våre menssykluser inviteres vi til å oppdage en helt ny verden av kunnskap om våre kropper og om oss selv. I våre konsultasjoner vil du tilegne deg verktøy til å utforske deg selv og din relasjon til din kropp og syklus. I våre samtaler kan vi utforske disse temaene ytterligere. Jeg er dedikert til å guide mine klienter i retning mot selvstyrking og dyp kroppskunnskap (Les mer)

 
 
 
 
 

© 2018 by Siri Kalla Integrative Healthcare.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
0