OMTALER

“I received much more than what I expected. Today I know how my body works and how to read its signs of fertility. I trust in my ability to naturally control pregnancy. And most importantly, I feel empowered as a woman - I'm connected with my body in ways I never was before. The only thing I regret is that I didn't start this work earlier.“

— Roberta, client

M o d e r n e,
E f f e k t i v  &  N a t u r l i g

P r e v e n s j o n

Visste du at det finnes en metode som er et veldig effektivt naturlig alternativ til hormonell prevensjon? Den kalles for den sympto-termale metoden for Fertility Awareness, og er 99,6% effektiv når den læres fra en sertifisert instruktør og praktiseres korrekt (det er omtrent samme sikkerhet som med p-piller).
 
Gjennom å kartlegge kroppens tegn på fertilitet og infertilitet kan vi ha ubeskyttet samleie gjennom hele syklusen, unntatt de de omtrent 5 dager da vi er fertile. Det viktigste tegnet på fertilitet som vi kartlegger er nærvær eller fravær av fertilt cervix-sekret fra livmorstappen. Slikt sekret produseres i et par dager før eggløsning, og spermier er totalt avhengig av dets nærvær for å kunne befrukte et egg. Uten sekret – ingen graviditet! En studie fra WHO viser på at 93% av kvinner enkelt kan lære seg å gjenkjenne fravær eller nærvær av cervix-sekret korrekt, etter å ha mottatt instruksjoner fra en instruktør.
 
I den sympto-termale metoden kombinerer vi observasjoner av cervix-sekret med kartlegging av den basale kroppstemperaturen og/eller livmorstappens posisjon, for å på en effektiv måte kunne identifisere de fertile dagene i menssyklusen og sørge for effektiv prevensjon.
 
Er du klar for en helt ny relasjon til din reproduktive kropp og seksualitet?

© 2018 by Siri Kalla Integrative Healthcare.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
0