OMTALER

— Anette, klient

”Det er veldig frustrerende å ikke bli gravid når det er noe du virkelig vil. Men med Justissemetoden føler jeg at jeg har mer kontroll over min situasjon. Vi prøver ikke lenger bare blindt å bli gravide, uten å skjønne hva det er som ikke fungerer. Nå vet vi akkurat hva som pågår. Hvis en menstruasjon hadde uteblitt innen jeg kartlagte min syklus ville jeg kanskje ha trodd at jeg var gravid, og siden bli veldig skuffet når det ikke var slik. Nå vet jeg alltid hvordan det ligger an. Og selvom mine sykluser er uregelmessige, vet jeg hva jeg kan forvente meg.”

B l i  G r a v i d

På Naturlig Vis
Vi er kun fruktbare et par dager hver syklus, og for å oppnå graviditet må vi benytte disse dagene for samleie. I situasjoner med hormonell ubalanse kan menssyklusen påvirkes slik at befruktning blir ekstra vanskelig. Vår hormonelle funksjon påvirkes konstant av miljøårsaker, livsstil, generell helse og individuell biokjemi. Alle disse faktorene vil påvirke hvor enkelt det er å oppnå graviditet.
 
Under våre møter vil du lære å gjenkjenne de dagene i din individuelle syklus da du kan bli gravid, og vi vil arbeide med å optimere din hormonelle og helhetlige helse, med mål om å oppnå en sikker og vellykket graviditet. Du vil lære deg å kartlegge syklusen din med Justissemetoden, og gjennom dine kartlagte sykluser vil vi finne ut viktig informasjon om din individuelle hormonelle helse. Gjennom disse observasjonene vil vi finne ut hvordan vi kan støtte din individuelle fertilitet med diet, ernæring og livsstil. Hvis vi oppdager mer kompliserte reproduktive problemer hjelper jeg deg med å skape en plan for din helseutvikling, og med å skape et team av flinke helsepersonell som kan gi deg medisinsk behandling og støtte. Jeg vil sørge for at du alltid er velinformert om hvilke helsetjenester som finnes tilgjengelige – både holistiske og konvensjonelle.Min målsetting er å støtte deg på din vei mot helse i kropp og sjel, slik at du kan oppnå ditt mål om en sunn og vellykket graviditet.
 
Høres dette ut som en tilnærming til naturlig befruktning som interesserer deg?

© 2018 by Siri Kalla Integrative Healthcare.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
0